These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader
Panga na szpinaku

Panga na szpinaku

Trudność Czas przygotowania
20min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
30min 50min
Nutritions
0 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 0.0g Białek

Przygotowanie

Rybę umyć, osuszyć, natrzeć solą, pieprzem i skropić sokiem z cytryny. Obtoczyć w mące i podsmażyć na rozgrzanym oleju. Szpinak rozmrożić i udusić z łyżką masła na wolnym ogniu z dodatkiem jogurtu naturalnego i roztartego czosnku. pod koniec duszenia doprawić solą i pieprzem. Sos szpinakowy wylać do żaroodpornego naczynia, na nim ułożyć rybę i posypać startym serem. Zapiekać 10 minut, aż ser się roztopi.


Czerwona.Papryczka

2012-10-09, Przepis odwiedzony: 909x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze