These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Zupa z dyni Hokkaido

Trudność Czas przygotowania
10min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
40min 50min
Nutritions
792 Kalorii 0.0g Cukrów 62.0g Tłuszczy 4.0g Białek

Przygotowanie

Cebulę usmażymy na maśle aż się lekko zeszkli, dodamy czosnek i posiekaną na kosteczki dynie (gatunki Hokkaido się nie muszą obierać ze skórki, skórka zmięknie gotowaniem). Zostawimy chwilę smażyć, dodajemy wody, i następnie gotujemy. Masę zmixujemy, wlejemy śmietane i ponownie gotujemy.

Bulb Porady dotyczące przepisu

Podawać z grzankami, pietruszką i szczypiorkiem.


Dodać do pinteresta
Redaktor naczelny

2009-10-20, Przepis odwiedzony: 15030x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze