Łosoś z pomidorami

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

20min
Czas gotowania
30min

Całkowity czas

50min

Porcja


Nutritions

0 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
0.0g Białek


Przygotowanie

Z ryby usuń skórę, opłucz i ususz papierowym ręcznikiem.
Wlej pomidory do miski. Cukinię utrzyj na tarcie warzywnej na średnich oczkach. Paprykę pokrój w kostkę. Rozgnieć czosnek. Wszystko dodaj do miski z pomidorami i wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Do wysmarowanej masłem formy wrzuć połowę pomidorów. Na nie połóż porcję filetów z łososia. Posól je, popieprz.
Na filety dodaj resztę masy pomidorowej, zakryj i piecz w piekarniku 180°C przez 30 minut.

Porady dotyczące przepisu

Podawaj z ugotowanymi lub pieczonymi ziemniakami.

dodaj do:
Redaktor

2013-06-19

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.