These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Łosoś z pomidorami

Trudność Czas przygotowania
20min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
30min 50min
Nutritions
0 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 0.0g Białek

Przygotowanie

Z ryby usuń skórę, opłucz i ususz papierowym ręcznikiem.
Wlej pomidory do miski. Cukinię utrzyj na tarcie warzywnej na średnich oczkach. Paprykę pokrój w kostkę. Rozgnieć czosnek. Wszystko dodaj do miski z pomidorami i wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.
Do wysmarowanej masłem formy wrzuć połowę pomidorów. Na nie połóż porcję filetów z łososia. Posól je, popieprz.
Na filety dodaj resztę masy pomidorowej, zakryj i piecz w piekarniku 180°C przez 30 minut.

Bulb Porady dotyczące przepisu

Podawaj z ugotowanymi lub pieczonymi ziemniakami.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-06-19, Przepis odwiedzony: 1178x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze