These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader
Biała kiełbasa z kiszoną kapustą

Biała kiełbasa z kiszoną kapustą

Trudność Czas przygotowania
15min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
30min 45min
Nutritions
0 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 0.0g Białek

Przygotowanie

Kapustę odcisnąć z nadmiaru wody, drobno posiekać. W rondlu rozgrzać masło, wrzucić posiekaną kapustę z cebulę i posypać mąką. Dusić na wolnym ogniu około 30 minut bez przykrycia, podlewając wodą. Pod koniec duszenia doprawić kapustę kminkiem, cukrem, solą, pieprzem i majerankiem. Kiełbasę ugotować w niewielkiej ilości wody, odcedzić, pokroić na większe kawałki. Na dużym talerzu wyłożyć zasmażaną kapustę, na niej kawałki białej kiełbasy.


Czerwona.Papryczka

2012-10-03, Przepis odwiedzony: 1759x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze