<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Biała kiełbasa z kiszoną kapustą

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
30min

Całkowity czas

45min

Porcja


Nutritions

0 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
0.0g Białek


Przygotowanie

Kapustę odcisnąć z nadmiaru wody, drobno posiekać. W rondlu rozgrzać masło, wrzucić posiekaną kapustę z cebulę i posypać mąką. Dusić na wolnym ogniu około 30 minut bez przykrycia, podlewając wodą. Pod koniec duszenia doprawić kapustę kminkiem, cukrem, solą, pieprzem i majerankiem. Kiełbasę ugotować w niewielkiej ilości wody, odcedzić, pokroić na większe kawałki. Na dużym talerzu wyłożyć zasmażaną kapustę, na niej kawałki białej kiełbasy.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-10-03

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.