These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader
Schab w boczku z ziołami

Schab w boczku z ziołami

Trudność Czas przygotowania
20min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
50min 1g 10min
Nutritions
0 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 0.0g Białek

Przygotowanie

Schab umyć, osuszyć. Natrzeć posiekanym czosnkiem i cebulą. Obłożyć plasterkami boczku, spiąć wykałaczkami lub obwiązać nicią kuchenną. Zioła drobno posiekać, wymieszać z oliwą lub olejem. Naczynie żaroodporne wysmarować masłem i ułożyć w nim schab. Mięso piec około 50 minut w temperaturze 180 stopni podlewając ziołowym sosem.


Czerwona.Papryczka

2012-10-03, Przepis odwiedzony: 1809x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze