<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Schab nadziewany porem

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

20min
Czas gotowania
50min

Całkowity czas

1g 10min

Porcja


Nutritions

0 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
0.0g Białek


Przygotowanie

Boczek, szynkę i cebulę posiekać w kostkę, obsmażyć na maśle. Brokuły zagotować, po wystudzeniu zmiksować. Dodać do boczku i szynki, obsypać mąką, wymieszać. Pory obrać, zblanszować. Mięso rozbić, uformować prostokąt. Na schabie ułożyć brokuły wymieszane z boczkiem i szynką, a następnie pory. Zwinąć w roladę, obwiązać nicią. Schab piec około 50 minut w temperaturze 160 - 180 stopni, podlewając od czasu do czasu bulionem.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-10-03

Inne przepisy


Dodać recenzję
<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>
<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>
text
JT 30 kwi 10:39
© 2024, Railsformers s.r.o.