Schab nadziewany porem
Trudność
Czas przygotowania
20min
Czas gotowania
50min
Całkowity czas
1g 10min
Porcja
Nutritions
0
Kalorii
0.0g
Cukrów
0.0g
Tłuszczy
0.0g
Białek
Dodać do księgi kucharskiej
Najpierw musisz się zalogować
Przygotowanie
Boczek, szynkę i cebulę posiekać w kostkę, obsmażyć na maśle. Brokuły zagotować, po wystudzeniu zmiksować. Dodać do boczku i szynki, obsypać mąką, wymieszać. Pory obrać, zblanszować. Mięso rozbić, uformować prostokąt. Na schabie ułożyć brokuły wymieszane z boczkiem i szynką, a następnie pory. Zwinąć w roladę, obwiązać nicią. Schab piec około 50 minut w temperaturze 160 - 180 stopni, podlewając od czasu do czasu bulionem.
Czerwona.Papryczka2012-10-03