These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader
Schab nadziewany porem

Schab nadziewany porem

Trudność Czas przygotowania
20min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
50min 1g 10min
Nutritions
0 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 0.0g Białek

Przygotowanie

Boczek, szynkę i cebulę posiekać w kostkę, obsmażyć na maśle. Brokuły zagotować, po wystudzeniu zmiksować. Dodać do boczku i szynki, obsypać mąką, wymieszać. Pory obrać, zblanszować. Mięso rozbić, uformować prostokąt. Na schabie ułożyć brokuły wymieszane z boczkiem i szynką, a następnie pory. Zwinąć w roladę, obwiązać nicią. Schab piec około 50 minut w temperaturze 160 - 180 stopni, podlewając od czasu do czasu bulionem.


Czerwona.Papryczka

2012-10-03, Przepis odwiedzony: 1763x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze