<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Pieczeń serowa z jajem

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

20min
Czas gotowania
40min

Całkowity czas

1g 0min

Porcja


Nutritions

396 Kalorii
1.0g Cukrów
29.0g Tłuszczy
30.0g Białek


Przygotowanie

Kajzerkę namoczyć w letniej wodzie. Twaróg odcisnąć i rozdrobnić widelcem. Mięso wymieszać z 2 jajami, posiekanymi cebulami, twarogiem, roztartym czosnkiem, musztardą i odciśniętą kajzerką. Doprawić solą, pieprzem i oregano. Masę przełożyć do żaroodpornego naczynia w kształcie keksówki. Do środka masy wcisnąć 3 jaja ugotowane na twardo. Pieczeń piec około 40 minut w temperaturze 160 stopni. Po wyjęciu pokroić w plastry.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-10-09

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.