These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader
Pieczeń serowa z jajem

Pieczeń serowa z jajem

Trudność Czas przygotowania
20min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
40min 1g 0min
Nutritions
396 Kalorii 1.0g Cukrów 29.0g Tłuszczy 30.0g Białek

Przygotowanie

Kajzerkę namoczyć w letniej wodzie. Twaróg odcisnąć i rozdrobnić widelcem. Mięso wymieszać z 2 jajami, posiekanymi cebulami, twarogiem, roztartym czosnkiem, musztardą i odciśniętą kajzerką. Doprawić solą, pieprzem i oregano. Masę przełożyć do żaroodpornego naczynia w kształcie keksówki. Do środka masy wcisnąć 3 jaja ugotowane na twardo. Pieczeń piec około 40 minut w temperaturze 160 stopni. Po wyjęciu pokroić w plastry.


Czerwona.Papryczka

2012-10-09, Przepis odwiedzony: 1638x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze