Sznycle z indyka z cebulką
Trudność
Czas przygotowania
1g 0min
Czas gotowania
30min
Całkowity czas
1g 30min
Porcja
Nutritions
174
Kalorii
0.0g
Cukrów
0.0g
Tłuszczy
42.0g
Białek
Dodać do księgi kucharskiej
Najpierw musisz się zalogować
Przygotowanie
Cienkie sznycle naklep, dopraw solą i pieprzem. Obraną cebulę nakrój na wieksze kosteczki i czosnek zetrzyj na tarce. W misce z pokrywką wymieszaj olej, keczup, przyprawy do zupy, cebule, czosnek oraz mięso. Zostaw w chłodnym miejscu do drugiego dnia. Potem mieszankę smaż na patelni z obu stron. W 1dl zimnej wody rozmieszaj skrobię, musztardę i sos sojowy. Dodaj do mięsa i krótko gotuj do żądanej gęstości. Podawaj z pieczonymi ziemniakami lub frytkami i sosem tatarskim.
Redaktor naczelny2012-08-27