Sznycle z indyka z cebulką

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

1g 0min
Czas gotowania
30min

Całkowity czas

1g 30min

Porcja


Nutritions

174 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
42.0g Białek


Przygotowanie

Cienkie sznycle naklep, dopraw solą i pieprzem. Obraną cebulę nakrój na wieksze kosteczki i czosnek zetrzyj na tarce. W misce z pokrywką wymieszaj olej, keczup, przyprawy do zupy, cebule, czosnek oraz mięso. Zostaw w chłodnym miejscu do drugiego dnia. Potem mieszankę smaż na patelni z obu stron. W 1dl zimnej wody rozmieszaj skrobię, musztardę i sos sojowy. Dodaj do mięsa i krótko gotuj do żądanej gęstości. Podawaj z pieczonymi ziemniakami lub frytkami i sosem tatarskim.

dodaj do:
Redaktor naczelny

2012-08-27

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.