These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Sznycle z indyka z cebulką

Trudność Czas przygotowania
1g 0min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
30min 1g 30min
Nutritions
174 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 42.0g Białek

Przygotowanie

Cienkie sznycle naklep, dopraw solą i pieprzem. Obraną cebulę nakrój na wieksze kosteczki i czosnek zetrzyj na tarce. W misce z pokrywką wymieszaj olej, keczup, przyprawy do zupy, cebule, czosnek oraz mięso. Zostaw w chłodnym miejscu do drugiego dnia. Potem mieszankę smaż na patelni z obu stron. W 1dl zimnej wody rozmieszaj skrobię, musztardę i sos sojowy. Dodaj do mięsa i krótko gotuj do żądanej gęstości. Podawaj z pieczonymi ziemniakami lub frytkami i sosem tatarskim.


Dodać do pinteresta
Redaktor naczelny

2012-08-27, Przepis odwiedzony: 2207x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze