These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader
Skrzydełka w orzechowym sosie

Skrzydełka w orzechowym sosie

Trudność Czas przygotowania
15min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
20min 35min
Nutritions
0 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 0.0g Białek

Przygotowanie

Mięso umyć, osuszyć, natrzeć solą, pieprzem i imbirem. Na patelni rozgrzać olej i usmażyć skrzydełka.
Przygotować sos: drobno posiekać orzechy i chilli, wymieszać z czerwonym winem, podgrzać. Dodać śmietanę, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Na półmisku ułożyć skrzydełka, polać sosem.


Czerwona.Papryczka

2012-10-09, Przepis odwiedzony: 1201x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze