Rolada z żółtego sera
Trudność
Czas przygotowania
3g 20min
Czas gotowania
0min
Całkowity czas
3g 20min
Porcja
Nutritions
237
Kalorii
0.0g
Cukrów
17.0g
Tłuszczy
18.0g
Białek
Dodać do księgi kucharskiej
Najpierw musisz się zalogować
Przygotowanie
Przygotować farsz pieczarki pokroić i podsmażyć. Jaja ugotować na twardo i posiekać na drobno. Ogórki paprykę i serki topione pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać z koperkiem. Ser umieścić w woreczku, spiąć klipsem lub związać. Włożyć do garnka z gorącą wodą i gotować na małym ogniu około 15 minut, aż stanie się miękki. Następnie wyjąć z woreczka, rozwałkować na prostokątny placek. Rozsmarować na nim równomiernie farsz, zrolować, owinąć folią spożywczą i chłodzić w lodówce minimum 3 godziny.
Czerwona.Papryczka2012-10-02