<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Rolada z żółtego sera

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

3g 20min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

3g 20min

Porcja


Nutritions

237 Kalorii
0.0g Cukrów
17.0g Tłuszczy
18.0g Białek


Przygotowanie

Przygotować farsz pieczarki pokroić i podsmażyć. Jaja ugotować na twardo i posiekać na drobno. Ogórki paprykę i serki topione pokroić w kostkę. Wszystko razem wymieszać z koperkiem. Ser umieścić w woreczku, spiąć klipsem lub związać. Włożyć do garnka z gorącą wodą i gotować na małym ogniu około 15 minut, aż stanie się miękki. Następnie wyjąć z woreczka, rozwałkować na prostokątny placek. Rozsmarować na nim równomiernie farsz, zrolować, owinąć folią spożywczą i chłodzić w lodówce minimum 3 godziny.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-10-02

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.