These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Łosoś w malinach

Trudność Czas przygotowania
15min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
20min 35min
Nutritions
140 Kalorii 0.0g Cukrów 12.0g Tłuszczy 6.0g Białek

Przygotowanie

Łososia oprósz solą i otocz w mące, rozmąconym jajku i bułce tartej. Rozgrzej olej i smaż filety z obu stron na złoty kolor. Kilka malin zostaw do dekoracji, resztę przełóż do rondelka. Dodaj drobno posiekaną szalotkę, musztardę, oliwę i ocet. Gotuj przez kilka minut, aż część płynu odparuje. Dopraw. Na talerz nałóż łyżkę sosu i połóż na nim filety. Udekoruj malinami i posyp pieprzem.

Bulb Porady dotyczące przepisu

Łososia podawaj z gotowanymi ziemniakami.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-08-27, Przepis odwiedzony: 1158x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze