Łosoś w malinach

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
20min

Całkowity czas

35min

Porcja


Nutritions

140 Kalorii
0.0g Cukrów
12.0g Tłuszczy
6.0g Białek


Przygotowanie

Łososia oprósz solą i otocz w mące, rozmąconym jajku i bułce tartej. Rozgrzej olej i smaż filety z obu stron na złoty kolor. Kilka malin zostaw do dekoracji, resztę przełóż do rondelka. Dodaj drobno posiekaną szalotkę, musztardę, oliwę i ocet. Gotuj przez kilka minut, aż część płynu odparuje. Dopraw. Na talerz nałóż łyżkę sosu i połóż na nim filety. Udekoruj malinami i posyp pieprzem.

Porady dotyczące przepisu

Łososia podawaj z gotowanymi ziemniakami.

dodaj do:
Redaktor

2013-08-27

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.