<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Krem z porów z klopsikami

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
30min

Całkowity czas

45min

Porcja


Nutritions

76 Kalorii
0.0g Cukrów
5.0g Tłuszczy
6.0g Białek


Przygotowanie

Białe części porów pokroić w plasterki, zeszklić na maśle. Zalać bulionem i zagotować. Odstawić z ognia, przecedzić (bulion zachować). Pory zmiksować i dodać do wywaru. Do ostudzonej zupy dodać śmietanę, ponownie podgrzać. Doprawić czosnkiem, solą i pieprzem.
Przygotować klopsiki: mięso wymieszać z musztardą, jajem, bułką tartą, solą, pieprzem, papryką oraz ziołami prowansalskimi. Uformować małe klopsiki, usmażyć na oleju. Krem porowy nalać do talerzy. Klopsiki nadziać na szpatułki (takie jak do szaszłyków) i układać na zupie.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-10-03

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.