<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Domowe steki z cebulą

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

20min
Czas gotowania
25min

Całkowity czas

45min

Porcja


Nutritions

0 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
0.0g Białek


Przygotowanie

Cebule obrać i pokroić w plasterki. Obsypać je mąką i usmażyć na złoty kolor na rozgrzanym oleju. Cebule wyjąć i osuszyć, olej pozostawić na patelni. Steki umyć, osuszyć. Natrzeć papryką, solą, pieprzem. Usmażyć je na oleju pozostałym po cebuli, wyłożyć. Do tłuszczu wlać wino, sos pieczeniowy, dokładnie wymieszać. Zagotować, by sos zgęstniał. Dodać zioła prowansalskie, przyprawić solą i pieprzem. Na talerzach układać steki, polewać sosem i posypać usmażoną cebulką.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-10-09

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.