Zupa pieczarkowa

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

10min
Czas gotowania
20min

Całkowity czas

30min

Porcja


Nutritions

0 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
0.0g Białek


Przygotowanie

Pieczarki umyj i pokrój w plastry. Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Podsmaż ją w rondlu na maśle razem z rozgniecionym czosnkiem. Kiedy cebula stanie się miękka dodaj pieczarki i duś około 5 minut. Wlej do rondla przygotowany uprzednio bulion warzywny. Gotuj około 10 do 12 minut. Do zupy dodaj sok z cytryny, posól i popieprz według własnego gustu. Przed podawaniem posyp zupę natką pietruszki.

Porady dotyczące przepisu

Przepis możesz ulepszyć dodając do zupy sera ziołowego.

dodaj do:
Redaktor

2013-06-13

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.