These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Zupa pieczarkowa

Trudność Czas przygotowania
10min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
20min 30min
Nutritions
0 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 0.0g Białek

Przygotowanie

Pieczarki umyj i pokrój w plastry. Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Podsmaż ją w rondlu na maśle razem z rozgniecionym czosnkiem. Kiedy cebula stanie się miękka dodaj pieczarki i duś około 5 minut. Wlej do rondla przygotowany uprzednio bulion warzywny. Gotuj około 10 do 12 minut. Do zupy dodaj sok z cytryny, posól i popieprz według własnego gustu. Przed podawaniem posyp zupę natką pietruszki.

Bulb Porady dotyczące przepisu

Przepis możesz ulepszyć dodając do zupy sera ziołowego.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-06-13, Przepis odwiedzony: 1188x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze