These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Pasta twarogowo-łososiowa

Trudność Czas przygotowania
15min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
0min 15min
Nutritions
0 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 0.0g Białek

Przygotowanie

Rozgnieć czosnek. Włóż go do miski razem z twarogiem, śmietaną i polej sokiem z cytryny. Dodaj szczyptę mielonej papryki, bazylii, soli ziołowej i pieprzu. Wszystko razem zmiksuj blenderem. Wędzonego łososia pokrój drobno. Szczypiorek umyj, osusz i pokrój. Do masy twarogowej dodaj łososia i szczypiorek. Wymieszać łyżką i wstaw na chwilę do lodówki.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-07-08, Przepis odwiedzony: 1041x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze