Kwaśna zupa ogórkowa

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
45min

Całkowity czas

1g 0min

Porcja


Nutritions

106 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
3.0g Białek


Przygotowanie

Kiszone ogórki zetrzyj na tarce jarzynowej o grubych oczkach. Posyp je mąką i duś na maśle około 10 minut czas od czasu mieszając. Wlej sok z ogórków i gotuj około 5 minut. Całość zalej bulionem. Dodaj sól i pieprz i gotuj około 30 minut. W międzyczasie przygotuj grzanki. Masło roztóp na patelni, wrzuć pokrojoną bułkę i smaż aż kosteczki bułki będą miały złoty kolor. Na koniec dodaj do zupy śmietanę i dodaj koperek. Gotową zupę podawaj z grzankami.

dodaj do:
Redaktor

2014-03-03

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.