These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Czerwona kapusta do kaczki lub gęsi

Trudność Czas przygotowania
15min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
1min 16min
Nutritions
0 Kalorii 0.0g Cukrów 0.0g Tłuszczy 0.0g Białek

Przygotowanie

Czerwoną kapustę posiekaj na drobno i dodaj starte (obrane i wydrążone) jabłka. Dolej wino i trochę wody. Dopraw solą oraz kminkiem i możesz gotować. Gdy kapusta jest miękka, spróbuj ponownie przyprawić solą lub kminkiem a dla lepszego smaku i dodaj około 4 łyżek soku z gęsi (jeśli mamy kaczkę lub gęś), a jeśli nie, wystarczy dodać trochę smażonego boczku.


Dodać do pinteresta
Redaktor naczelny

2009-11-12, Przepis odwiedzony: 13281x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze