Czerwona kapusta do kaczki lub gęsi

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
1min

Całkowity czas

16min

Porcja


Nutritions

0 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
0.0g Białek


Przygotowanie

Czerwoną kapustę posiekaj na drobno i dodaj starte (obrane i wydrążone) jabłka. Dolej wino i trochę wody. Dopraw solą oraz kminkiem i możesz gotować. Gdy kapusta jest miękka, spróbuj ponownie przyprawić solą lub kminkiem a dla lepszego smaku i dodaj około 4 łyżek soku z gęsi (jeśli mamy kaczkę lub gęś), a jeśli nie, wystarczy dodać trochę smażonego boczku.

dodaj do:
Redaktor naczelny

2009-11-12

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.