These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader
Sernik domowy

Sernik domowy

Trudność Czas przygotowania
20min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
40min 1g 0min
Nutritions
556 Kalorii 2.0g Cukrów 41.0g Tłuszczy 42.0g Białek

Przygotowanie

Do sera dodajemy żółtka, cukier, roztopione i przesłudzone masło (całą resztę oprócz białek i bakalji). Wymiksujemy. Na końcu dodajemy ubitą pianę z białek, bakalje i delikatnie wymieszamy. Pieczemy w średnio nagrzanym piekarniku około 150° 40 minut.


Czerwona.Papryczka

2012-09-30, Przepis odwiedzony: 948x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze