<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Sernik domowy

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

20min
Czas gotowania
40min

Całkowity czas

1g 0min

Porcja


Nutritions

556 Kalorii
2.0g Cukrów
41.0g Tłuszczy
42.0g Białek


Przygotowanie

Do sera dodajemy żółtka, cukier, roztopione i przesłudzone masło (całą resztę oprócz białek i bakalji). Wymiksujemy. Na końcu dodajemy ubitą pianę z białek, bakalje i delikatnie wymieszamy. Pieczemy w średnio nagrzanym piekarniku około 150° 40 minut.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-09-30

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.