Sałatka z rukolą i serem feta

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

15min

Porcja


Nutritions

480 Kalorii
0.0g Cukrów
47.0g Tłuszczy
12.0g Białek


Przygotowanie

Najpierw zrób sos - zmieszaj oliwę, sok z cytryny, miód, sól pieprz i wyciśnięty czosnek w słoiku, zakręć go i energicznie potrząsaj. Rukolę ułóż na dużym talerzu, dodaj truskawki oraz oliwki przekrojone na pół. Miętę posiekaj i obtocz w niej pokrojoną w kostki fetę, ser również ułóż na rukoli. Całość polej sosem z miodem i dobrze wymieszaj.

dodaj do:
Redaktor

2013-06-23

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.