Sałatka z czerwonej fasoli z serem feta
Trudność
Czas przygotowania
20min
Czas gotowania
0min
Całkowity czas
20min
Porcja
Nutritions
348
Kalorii
0.0g
Cukrów
30.0g
Tłuszczy
18.0g
Białek
Dodać do księgi kucharskiej
Najpierw musisz się zalogować
Przygotowanie
Cebulę posiekaj drobno. Fasolkę opłucz pod zimną wodą włóż do miski. Dodaj cebulę, rozgnieciony czosnek, drobno pokrojoną chlli paprykę, oregano, sól i posiekaną pietruszkę. Dobrze wymieszaj. Ser feta pokrój w drobną kostkę i dodaj do reszty. Lekko wymieszaj.
Porady dotyczące przepisu
Sałatkę możesz podawać z obsmażonym pieczywem posmarowanym cienką warstwą masła ziołowego.
Redaktor2013-08-17