Sałatka z czerwonej fasoli z serem feta

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

20min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

20min

Porcja


Nutritions

348 Kalorii
0.0g Cukrów
30.0g Tłuszczy
18.0g Białek


Przygotowanie

Cebulę posiekaj drobno. Fasolkę opłucz pod zimną wodą włóż do miski. Dodaj cebulę, rozgnieciony czosnek, drobno pokrojoną chlli paprykę, oregano, sól i posiekaną pietruszkę. Dobrze wymieszaj. Ser feta pokrój w drobną kostkę i dodaj do reszty. Lekko wymieszaj.

Porady dotyczące przepisu

Sałatkę możesz podawać z obsmażonym pieczywem posmarowanym cienką warstwą masła ziołowego.

dodaj do:
Redaktor

2013-08-17

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.