These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Pasta paprykowo-serowa

Trudność Czas przygotowania
15min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
0min 15min
Nutritions
1732 Kalorii 5.0g Cukrów 146.0g Tłuszczy 93.0g Białek

Przygotowanie

Papryki umyj, usuń gniazda nasienne i pokrój w drobną kostkę. W ten sam sposób pokrój szynkę. Majonez wymieszaj z jogurtem. Posól i popieprz według własnego gustu. Dodaj szynkę, paprykę i tarty ser. Wszystko razem wymieszaj.

Bulb Porady dotyczące przepisu

Pastę podawaj z świeżym pieczywem.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-06-11, Przepis odwiedzony: 1650x


Dodać recenzję
zuzabobek
Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star Restaurant_star
Dobre!

09 gru 20:50

Dodać komentarz

Facebook komentarze