Pasta paprykowo-serowa

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

15min

Porcja


Nutritions

1732 Kalorii
5.0g Cukrów
146.0g Tłuszczy
93.0g Białek


Przygotowanie

Papryki umyj, usuń gniazda nasienne i pokrój w drobną kostkę. W ten sam sposób pokrój szynkę. Majonez wymieszaj z jogurtem. Posól i popieprz według własnego gustu. Dodaj szynkę, paprykę i tarty ser. Wszystko razem wymieszaj.

Porady dotyczące przepisu

Pastę podawaj z świeżym pieczywem.

dodaj do:
Redaktor

2013-06-11

Inne przepisy


Dodać recenzję
zuzabobek
<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span>
Dobre!
zuzabobek 09 gru 21:50
© 2024, Railsformers s.r.o.