<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Mus kawowy z kleksem z bitej śmietany

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

25min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

25min

Porcja


Nutritions

396 Kalorii
1.0g Cukrów
29.0g Tłuszczy
30.0g Białek


Przygotowanie

Czekoladę roztopić w gorącej kąpieli wodnej z masłem. Żółtka zmiksować również w gorącej kąpieli z przestudzoną kawą, dodać cukier i czekoladę, dokładnie wymieszać. Białka ubić na sztywną pianę, delikatnie połączyć z ostudzoną masą. Mus przekładać do pucharków i wstawić do lodówki na min. 3 godziny. Przygotować bitą śmietanę: mocno schłodzoną śmietanę ubijać z cukrem, aż stanie się puszysta. Udekorować nią mus kawowy.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-10-09

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.