<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Jaja faszerowane serem

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

15min

Porcja


Nutritions

318 Kalorii
1.0g Cukrów
23.0g Tłuszczy
24.0g Białek


Przygotowanie

Obrać jaja i przekroić wzdłuż na pół. Ser zetrzeć na tarce, cebulę i natkę pietruszki drobno posiekać. Z jaj wyjąc żółtka, utrzeć z majonezem, serem, natką pietruszki i cebulą. Doprawić sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Farszem napełnić połówki białek i ułożyć na półmisku.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-09-30

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.