These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Chleb bananowy

Trudność Czas przygotowania
15min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
1g 10min 1g 25min
Nutritions
560 Kalorii 0.0g Cukrów 56.0g Tłuszczy 12.0g Białek

Przygotowanie

Przygotuj formę do pieczenia chleba. Wysmaruj ją tłuszczem i oprósz mąką. W rondelku roztop masło i rozgnieć banany. Wymieszaj w misce mąkę z sodą, solą i cukrem. Dodaj jajka, roztopione masło i banany. Całą masę wlej do przygotowanej foremki. Piecz w temperaturze 175°C przez 1 godzinę.

Bulb Porady dotyczące przepisu

Przepis możesz ulepszyć dodając orzechy włoskie.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-09-17, Przepis odwiedzony: 1266x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze