Chleb bananowy

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
1g 10min

Całkowity czas

1g 25min

Porcja


Nutritions

560 Kalorii
0.0g Cukrów
56.0g Tłuszczy
12.0g Białek


Przygotowanie

Przygotuj formę do pieczenia chleba. Wysmaruj ją tłuszczem i oprósz mąką. W rondelku roztop masło i rozgnieć banany. Wymieszaj w misce mąkę z sodą, solą i cukrem. Dodaj jajka, roztopione masło i banany. Całą masę wlej do przygotowanej foremki. Piecz w temperaturze 175°C przez 1 godzinę.

Porady dotyczące przepisu

Przepis możesz ulepszyć dodając orzechy włoskie.

dodaj do:
Redaktor

2013-09-17

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.