<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Trąbki

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
15min

Całkowity czas

30min

Porcja


Nutritions

159 Kalorii
0.0g Cukrów
11.0g Tłuszczy
12.0g Białek


Przygotowanie

Do rondelka wbić jaja i wyrobić z cukrem pudrem na gładką masę. Dodać mąkę, mleko i wymieszać. Kłaść ciasto łyżką na wysmarowaną blachę w odstępach 10-15 cm i kształtować cienkie (jak na naleśniki) placuszki. Wstawić do piekarnika. Gdy się trochę zarumienią, zwijać w trąbki i zdejmować z blachy. Ubić śmietankę z cukrem waniliowym i nałożyć do trąbek. Posypać krem siekanymi migdałami.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-09-26

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.