These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Tort miodowy

Trudność Czas przygotowania
30min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
45min 1g 15min
Nutritions
392 Kalorii 1.0g Cukrów 29.0g Tłuszczy 30.0g Białek

Przygotowanie

Składniki ciasta zagnieć. Następnie podziel na 4 części i upiecz osobno każdy placek. Ugotuj kaszę jęczmienną (mannę) na mleku i ostudź. Masło utrzyj na puch, dodaj kaszę i cukier puder. Placki przekładaj 2 razy kremem i raz dżemem. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.

Bulb Porady dotyczące przepisu

Tort można posypać także posiekanymi orzachami włoskimi.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-07-10, Przepis odwiedzony: 911x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze