Rolada truskawkowa z ciasta francuskiego

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

30min
Czas gotowania
40min

Całkowity czas

1g 10min

Porcja


Nutritions

452 Kalorii
0.0g Cukrów
6.0g Tłuszczy
17.0g Białek


Przygotowanie

Na maśle obsmaż bułkę tartą i zastudź. Zmieszaj ją z cukrem i jednym jajkiem. Gotową masę rozetrzyj na rozwałkowane ciasto francuskie. Truskawki pokrój w plastry i pokładaj je na ciasto z masą. Zwiń w roladę i posmaruj roztrzepanym jajkiem. Piecz w temperaturze 180°C około 30 minut.

dodaj do:
Redaktor

2013-07-16

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.