Pasta twarogowo-jogurtowa z oliwkami

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

10min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

10min

Porcja


Nutritions

700 Kalorii
0.0g Cukrów
47.0g Tłuszczy
50.0g Białek


Przygotowanie

1/2 szklanki oliwek zmiksuj blenderem, dodaj twaróg i jogurt. Wszystko razem ubij trzepaczką..Resztę oliwek i cebulkę wiosenną pokrój drobno i wymieszaj z masą jogurtową. Dopraw solą i pieprzem.

dodaj do:
Redaktor

2013-07-10

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.