These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Pasta twarogowo-jogurtowa z oliwkami

Trudność Czas przygotowania
10min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
0min 10min
Nutritions
700 Kalorii 0.0g Cukrów 47.0g Tłuszczy 50.0g Białek

Przygotowanie

1/2 szklanki oliwek zmiksuj blenderem, dodaj twaróg i jogurt. Wszystko razem ubij trzepaczką..Resztę oliwek i cebulkę wiosenną pokrój drobno i wymieszaj z masą jogurtową. Dopraw solą i pieprzem.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-07-10, Przepis odwiedzony: 1081x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze