<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Pascha

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

20min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

20min

Porcja


Nutritions

0 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
0.0g Białek


Przygotowanie

Migdały i orzechy sparzyć, obrać ze skórki i drobno pokroić. Rodzynki sparzyć, osączyć. Ser zmielić, rozdrobnić, utrzeć z masłem i cukrem na puszystą masę. Stale ucierając dodawać żółtka, cukier waniliowy i na samym końcu bakalie. Gęste sito wyłożyć gazą i wypełnić masą serową. Sitko położyć w rondlu, aby spłynął nadmiar płynu. Masę obciążyć deseczką i wstawić do lodówki na dobę. Paschę przełożyć na półmisek, przybrać kandyzowanymi owocami.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-10-16

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.