<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Masa tortowa ptasie mleczko

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

40min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

40min

Porcja


Nutritions

1190 Kalorii
0.0g Cukrów
124.0g Tłuszczy
8.0g Białek


Przygotowanie

Śmietanę, cukier oraz cukier waniliowy ubijamy mikserem. Pod koniec ubijania dodajemy żelatynę rozpuszczoną w małej ilości wody. Gotową masę włożymy na chwilę do lodówki. Lekko zgęszczoną wylejemy na ciasto i włożymy jeszcze na chwilę do lodówki. Następnie ułożymy na wierzch owoce, ponownie wkładamy do lodówki. Potem zalewamy galaretką.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-09-27

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.