These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader
Masa tortowa ptasie mleczko

Masa tortowa ptasie mleczko

Trudność Czas przygotowania
40min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
0min 40min
Nutritions
1190 Kalorii 0.0g Cukrów 124.0g Tłuszczy 8.0g Białek

Przygotowanie

Śmietanę, cukier oraz cukier waniliowy ubijamy mikserem. Pod koniec ubijania dodajemy żelatynę rozpuszczoną w małej ilości wody. Gotową masę włożymy na chwilę do lodówki. Lekko zgęszczoną wylejemy na ciasto i włożymy jeszcze na chwilę do lodówki. Następnie ułożymy na wierzch owoce, ponownie wkładamy do lodówki. Potem zalewamy galaretką.


Czerwona.Papryczka

2012-09-26, Przepis odwiedzony: 984x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze