Indyk w sezamie

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

20min
Czas gotowania
10min

Całkowity czas

30min

Porcja


Nutritions

520 Kalorii
0.0g Cukrów
0.0g Tłuszczy
126.0g Białek


Przygotowanie

Piersi z indyka umyj, osusz i pokrój na sznycle lub kawałki. Oprósz je solą i pieprzem. Białka ubij na sztywno, dodaj mąkę, trochę pieprzu i wymieszaj. Pierśi z indyka zanurzaj w pianie i obtaczaj w sezamie. Włóż je na rozgrzany olej na patelni i smaż kilka minut z każdej strony, aż nabierzą złoty kolor. Podawaj z gotowanymi ziemniakami.

dodaj do:
Redaktor

2014-05-12

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.