These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Truskawki w czekoladzie

Trudność Czas przygotowania
2g 10min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
10min 2g 20min
Nutritions
524 Kalorii 0.0g Cukrów 40.0g Tłuszczy 90.0g Białek

Przygotowanie

Truskawki umyj i dobrze osusz. Czekoladę połam i rozpuść w kąpieli wodnej (w miseczce włożonej do garnka z gotującą się wodą). Dodaj do niej masło. Całość wymieszaj i lekko ostudź. W szypułki wbij wykałaczki. Następnie trzymając za wykałaczkę, maczaj truskawki w ciepłej czekoladzie. Ostrożnie układaj je na pergaminie. Włóż na 2 godziny do lodówki.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-06-23, Przepis odwiedzony: 722x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze