Truskawki w czekoladzie

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

2g 10min
Czas gotowania
10min

Całkowity czas

2g 20min

Porcja


Nutritions

524 Kalorii
0.0g Cukrów
40.0g Tłuszczy
90.0g Białek


Przygotowanie

Truskawki umyj i dobrze osusz. Czekoladę połam i rozpuść w kąpieli wodnej (w miseczce włożonej do garnka z gotującą się wodą). Dodaj do niej masło. Całość wymieszaj i lekko ostudź. W szypułki wbij wykałaczki. Następnie trzymając za wykałaczkę, maczaj truskawki w ciepłej czekoladzie. Ostrożnie układaj je na pergaminie. Włóż na 2 godziny do lodówki.

dodaj do:
Redaktor

2013-06-23

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.