Sałatka meksykańska

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

2g 15min
Czas gotowania
15min

Całkowity czas

2g 30min

Porcja


Nutritions

312 Kalorii
0.0g Cukrów
3.0g Tłuszczy
66.0g Białek


Przygotowanie

Piersi z kurczaka umyj i pokrój w kostki. Umyj papryki, osusz i pokrój na kawałki usuwając nasiona i szypułki. Cebulę obierz i posiekaj drobno. Na patelni pogrzej oliwę i podsmaż mięso, aż będzie miękkie. Kukurydzę i fasolę odsącz z zalewy i dodaj do kurczaka. Majonez wymieszaj z jogurtem, przecierem pomidorowym, posiekaną cebulą i przyprawą kuchni meksykańskiej. Dodaj sos do mięsa z warzywami i wymieszaj. Odstaw na 2 godz. do lodówki.

Porady dotyczące przepisu

Sałatkę meksykańską podawaj z pieczywem lub ryżem.

dodaj do:
Redaktor

2013-08-01

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.