These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

Sałatka meksykańska

Trudność Czas przygotowania
2g 15min
Czas gotowania Całkowity czas Porcja
15min 2g 30min
Nutritions
312 Kalorii 0.0g Cukrów 3.0g Tłuszczy 66.0g Białek

Przygotowanie

Piersi z kurczaka umyj i pokrój w kostki. Umyj papryki, osusz i pokrój na kawałki usuwając nasiona i szypułki. Cebulę obierz i posiekaj drobno. Na patelni pogrzej oliwę i podsmaż mięso, aż będzie miękkie. Kukurydzę i fasolę odsącz z zalewy i dodaj do kurczaka. Majonez wymieszaj z jogurtem, przecierem pomidorowym, posiekaną cebulą i przyprawą kuchni meksykańskiej. Dodaj sos do mięsa z warzywami i wymieszaj. Odstaw na 2 godz. do lodówki.

Bulb Porady dotyczące przepisu

Sałatkę meksykańską podawaj z pieczywem lub ryżem.


Dodać do pinteresta
Redaktor

2013-08-01, Przepis odwiedzony: 1448x


Dodać recenzję
Dodać komentarz

Facebook komentarze