Zupa serowa

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
15min

Całkowity czas

30min

Porcja


Nutritions

1632 Kalorii
0.0g Cukrów
2.0g Tłuszczy
14.0g Białek


Przygotowanie

Z chleba wyjmij miąższ (ze skórki możesz zrobić grzanki). Pokrój go w kostkę i włóż do garnka. Wlej gorący bulion, zagotuj, a na stępnie całość zmiksuj. Podczas miksowania wrzucaj po kolei kawałki sera i wlej białe wino. Całość podgrzej (ale już nie gotuj) tak, żeby rozpuścił się ser. Dopraw do smaku solą z ziołami.

Porady dotyczące przepisu

Zupę podawaj posypaną zieleniną, np. koperkiem albo natką.

dodaj do:
Redaktor

2013-09-02

Podobne


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.