These cookies are essential in helping you to make use of the features and services we offer on our website. Without these cookies, the services you want to use cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used to identify you, and they do not monitor or remember where you have been on the internet.
Ajax-loader

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Aceto balsamico

Aceto balsamico

Aceto Balsamico (ocet balsamiczny) jest tradycyjnym, włoskim składnikiem używanym od czasów średniowiecza. Powstaje z soku z białych winogron. Stosowany jest głównie do dressinów sałatkowych, zalew, marynat i sosów. Wspaniale przyprawi steki, ryby...

Asafoetida

Asafoetida

Díky hroznému zápachu čerstvé asafoetidy ji nemůžeme označit za surovinu zvyšující hodnotu potravin, ale po smažení (a v malé dávce) pryskyřce se chuť stává spíš příjemnou, hlavně pro chuťové pohárky na západě. Jinak nazývaná “prášková asafoetida” je pryskyřice smíchaná s rýžovou moukou a proto je méně výrazné chuti, ale snadněji se používá.