Zupa z dyni Hokkaido

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

10min
Czas gotowania
40min

Całkowity czas

50min

Porcja


Nutritions

792 Kalorii
0.0g Cukrów
62.0g Tłuszczy
4.0g Białek


Przygotowanie

Cebulę usmażymy na maśle aż się lekko zeszkli, dodamy czosnek i posiekaną na kosteczki dynie (gatunki Hokkaido się nie muszą obierać ze skórki, skórka zmięknie gotowaniem). Zostawimy chwilę smażyć, dodajemy wody, i następnie gotujemy. Masę zmixujemy, wlejemy śmietane i ponownie gotujemy.

Porady dotyczące przepisu

Podawać z grzankami, pietruszką i szczypiorkiem.

dodaj do:
Redaktor naczelny

2009-10-20

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.