Tort owocowy - bez pieczenia

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

45min
Czas gotowania
0min

Całkowity czas

45min

Porcja


Nutritions

1464 Kalorii
0.0g Cukrów
139.0g Tłuszczy
60.0g Białek


Przygotowanie

Ubij jogurt z śmietaną i cukrem. Do tortownicy włóż warstwę biszkoptów, nakryj warstwą owoców i zalaj jogurtowo-śmietanową masą. Parę razy powtórz. Pamiętaj by ostatni blat był z biszkoptów. Gotowy tort wstaw do lodówki na kilka godzin – najlepiej na całą noc. Następnego dnia delikatnie wyjmij tort z tortownicy, wierzch udekoruj plasterkami owoców, rozetkami bitej śmietany oraz posiekaną czekoladą.

dodaj do:
Redaktor

2013-06-16

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.