<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Sernik

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
1g 0min

Całkowity czas

1g 15min

Porcja


Nutritions

310 Kalorii
1.0g Cukrów
23.0g Tłuszczy
24.0g Białek


Przygotowanie

Do twarogu dodać cukier, cukier waniliowy, esencje, budyń, miękką margarynę oraz żółtka. Wszystko dobrze utrzeć. Na koniec dodać ubite białka i ostrożnie wymieszać. Do masy można także wmieszać bakalie. Następnie pieć przez około 50-60 minut.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-09-27

Podobne


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.