<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.missing">Missing</span>

Nadziewany kurczak z kremem chrzanowo - brzoskwiniowym

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

20min
Czas gotowania
30min

Całkowity czas

50min

Porcja


Nutritions

156 Kalorii
0.0g Cukrów
11.0g Tłuszczy
12.0g Białek


Przygotowanie

Z kurczaka oddzielić skrzydełka, udka, szyjkę i kostki. Pozostałe mięso posolić i posypać pieprzem. Rodzynki namoczyć, posiekać. Kajzerkę namoczyć w wodzie lub mleku, osączyć, dodać do mielonego indyka. Wymieszać z jajami, rodzynkami, bułką tartą. Doprawić solą i pieprzem. Farsz rozsmarować na mięsie. Zwinąć roladę, związać nicią. Przygotować krem: brzoskwinie zmielić, połączyć z chrzanem i miodem. Mięso piec w folii do pieczenia mięs półtorej godziny w temperaturze 160-180 stopni. Po upieczeniu pokroić w plastry i podawać z kremem.

dodaj do:
Czerwona.Papryczka

2012-10-03

Inne przepisy


Dodać recenzję
© 2024, Railsformers s.r.o.