Pasta z awokado

Trudność

<span class="translation_missing" title="translation missing: pl.full_start">Full Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span> <span class="translation_missing" title="translation missing: pl.blank_start">Blank Start</span>

Czas przygotowania

15min
Czas gotowania
10min

Całkowity czas

25min

Porcja


Nutritions

237 Kalorii
0.0g Cukrów
17.0g Tłuszczy
18.0g Białek


Przygotowanie

Jajka ugotuj na twardo. Ostudź, obierz ze skorupek, posiekaj w kosteczki i włóż do miseczki. Rozgnieć czosnek i posól. Awokado umyj, obierz, miąższ pokrój w kosteczkę i usuń pestkę. Skrop go sokiem z cytryny i wymieszaj razem z czosnkiem. Przełóż do miseczki z jajkami, wymieszaj i dopraw solą i pieprzem. Dodaj majonez, oliwę i kolendrę. Wymieszaj i od razu podawaj na pieczywie.

dodaj do:
Redaktor

2014-04-03

Inne przepisy


Dodać recenzję
Dodać komentarz
© 2019, Railsformers, s.r.o.